LA COMPANYIA

Col·lectiu d’artistes de diverses nacionalitats i provinents de diferents disciplines artístiques, els membres de la companyia Kamchàtka es troben a Barcelona el 2006. Moguts per les mateixes inquietuds, dirigits per Adrian Schvarzstein, comencen un entrenament intens d’improvisació al carrer, i una investigació al voltant de la immigració. Barcelona…, una ciutat ideal per a confrontar-se amb una societat plena de contradiccions i submergida en profundes problemàtiques d’integració.

El març del 2007, estrenen l’espectacle “Kamchàtka”, que després de trobar l’èxit i convèncer als programadors internacionals a FiraTàrrega 2007, ha estat representat més de 400 vegades a 30 països, i és guanyador del Premi del jurat al millor espectacle del festival internacional MiramirO de Gent, Bèlgica, el 2008. El 2009 crea una producció de sala, dins del marc del Festival Grec de Barcelona, junt amb l’Orquestra Simfònica de la mateixa ciutat: «Música per a les feres», amb el que aconsegueix apropar la música clàssica a tots els públics.

El 2010, estrena una nova producció a FiraTàrrega: “Habitaculum”, seguint amb la temàtica de la immigració. Amb ella, actuen per diferents ciutats del món, com ara al Shizuoka Performing Arts Center (SPAC), a Mishima, Japó.

El 2014 la companyia culmina una trilogia sobre la immigració amb una tercera creació de teatre de carrer: “Fugit”. Després de representar-se en diverses ciutats d’Europa, ja compta amb una gira mundial veient-se programada en festivals com Metropolis a Copenhague, Dinamarca; Elagin Park a St Petersburg, Rússia; FiB a Bergen, Noruega; Miramiro a Gent, Bèlgica; Mirada a Santos, Brasil; Cielos del Infinito a Punta Arenas, Xile, Festival GREC a Barcelona…

Paral·lelament, la companyia vol compartir el seu treball d’investigació al llarg d’aquests 10 anys i desenvolupa un taller, “Migrar”, obert a qualsevol persona que tingui interès en la improvisació en l’espai urbà i la temàtica de la immigració.

El març de 2016 neix una adaptació musical de “Fugit”, amb músics en directe i es representa a Zamus a Koln (Alemanya).

Actualment la companyia està treballant sobre una propera creació, sobre diversos projectes i adaptacions in situ de les seves obres (“La trilogia”…), a més de seguir actuant amb el seu repertori pel món sencer.

Adrian Schvarzstein
www.adrianschvarzstein.com

Maika Eggericx

Gary Shochat
www.gringolimbo.com

Cristina Aguirre

Lluis Petit
www.teatreanimal.net

Eduardo Rodilla

Sergi Estebanell
www.sergiestebanell.com

Santi Rovira
www.santirovira.com

Judit Ortiz

Prisca Villa
www.ncnc-film.com

Claudio Levati

Josep Roca Canal
www.joseproca.com

Intèrprets

Jordi Solé

Amaya Minguez

Equip Tècnic

Laurent Driss

Distribució / Producció

Jérôme Devaud 
Telf: +33 (0) 4 34 81 26 09
GSM: +33 (0) 6 33 24 85 64

Distribució / Producció

Jérôme Devaud 
jerome@melando.org Telf: +33 (0) 4 34 81 26 09
GSM: +33 (0) 6 33 24 85 64