LA COMPANYIA

Col·lectiu d’artistes de diverses nacionalitats i provinents de diferents disciplines artístiques, els membres de la companyia Kamchàtka es troben a Barcelona el 2006. Moguts per les mateixes inquietuds, dirigits per Adrian Schvarzstein, comencen un entrenament intens d’improvisació al carrer, i una investigació al voltant de la immigració. Barcelona…, una ciutat ideal per a confrontar-se amb una societat plena de contradiccions i submergida en profundes problemàtiques d’integració.

El març del 2007, estrenen l’espectacle “Kamchàtka”, que després de trobar l’èxit i convèncer als programadors internacionals a FiraTàrrega 2007, ha estat representat més de 400 vegades a 30 països, i és guanyador del Premi del jurat al millor espectacle del festival internacional MiramirO de Gent, Bèlgica, el 2008.

Paral·lelament, la companyia vol compartir el seu treball d’investigació i desenvolupa un taller, “Migrar”, obert a qualsevol persona que tingui interès en la improvisació en l’espai urbà i la temàtica de la immigració.

El 2009 crea una producció de sala, dins del marc del Festival Grec de Barcelona, junt amb l’Orquestra Simfònica de la mateixa ciutat: «Música per a les feres», amb el que aconsegueix apropar la música clàssica a tots els públics.

El 2010, estrena una nova producció a FiraTàrrega: “Habitaculum”, seguint amb la temàtica de la immigració. Amb ella, actuen per diferents ciutats del món, com ara al Shizuoka Performing Arts Center (SPAC), a Mishima, Japó.

El 2014 la companyia culmina una trilogia sobre la immigració amb una tercera creació de teatre de carrer: “Fugit”. Després de representar-se en diverses ciutats d’Europa, ja compta amb una gira mundial veient-se programada en festivals com Metropolis a Copenhague, Dinamarca; Elagin Park a St Petersburg, Rússia; FiB a Bergen, Noruega; Miramiro a Gent, Bèlgica; Mirada a Santos, Brasil; Cielos del Infinito a Punta Arenas, Xile, Festival GREC a Barcelona…

El 2019, neix una adaptació musical de “Fugit”, amb músics en directe. “Musica Fugit” es representa al festival Zamus, Köln, Alemanya, en el Diaghilev Festival, Perm, Rússia i en el festival de música antiga més important del món, l’Utrecht Early Music Festival, Utrecht, Països Baixos.

Actualment la companyia està treballant en la seva propera creació, ALTER, i segueix actuant amb el seu repertori pel món sencer, sempre interessada en adaptar-lo a contextos singulars.

Adrian Schvarzstein
www.adrianschvarzstein.com

Maika Eggericx

Gary Shochat
www.gringolimbo.com

Cristina Aguirre

Eduardo Rodilla

Sergi Estebanell
www.sergiestebanell.com

Santi Rovira
www.santirovira.com

Judit Ortiz

Prisca Villa
www.ncnc-film.com

Claudio Levati

Josep Roca Canal
www.joseproca.com

Intèrprets

Jordi Solé

Amaya Minguez

Equip Tècnic

Laurent Driss

Distribució

Tel. +31 20 408 25 04
 

Producció

 

Distribució / Producció

Jérôme Devaud 
info@kamchatka.cat GSM: +33 (0) 6 33 24 85 64