Una experiència humana on descobriràs la teva ciutat i els seus habitants amb ulls d’estranger.

Una experiència humana on descobriràs la teva ciutat i els seus habitants amb ulls d’estranger.

TALLER MIGRAR / Taller de teatre de carrer i migracions

Més que un taller de teatre, és un viatge que la companyia proposa a tothom qui vulgui descobrir la ciutat on han arribat o de la que mai van marxar, amb una mirada diferent, deslliurats de prejudicis, amb la curiositat d’un infant, acostant-nos a la temàtica de la immigració. Es una experiència col·lectiva on el teatre és concebut com a un ritual social per a descobrir-se, reinventar-se i retrobar la pròpia història, així com les dinàmiques de la nostra societat amb els seus canvis.

No és necessari tenir coneixements de teatre, n’hi ha prou amb la predisposició de voler interactuar amb un grup i deixar-se portar cap a una manera diferent de relacionar-se. Les tècniques teatrals utilitzades són funcionals per a crear un llenguatge propi i una cohesió de grup que permetin redescobrir allò quotidià amb les seves realitats, i aportar diferents eines que contribueixin a una reflexió més àmplia sobre la nostra societat.

Creadors: Cristina Aguirre, Maïka Eggericx, Sergi Estebanell, Claudio Levati, Andrea Lorenzetti, Judit Ortiz, Lluís Petit, Josep Roca, Edu Rodilla, Santi Rovira, Gary Shochat, Prisca Villa.
Idea original y direcció artística: Adrian Schvarzstein.
El taller serà dirigit per 2 membres de la companyia.

Una producció de CARRER 88, SL acompanyada per Melando.