«En els temps que corren, la fugida és l’únic mitjà per a mantenir-se viu i continuar somniant». Henri Laborit – “Elogi de la fugida”

«En els temps que corren, la fugida és l’únic mitjà per a mantenir-se viu i continuar somniant». Henri Laborit – “Elogi de la fugida”

FUGIT / teatre de carrer itinerant / site specific

La fugida no com a mitjà d’escapament, sinó com a forma de lluita.
La història dels que marxaren i dels que marxaran, i de tots aquells qui van jugar un rol crucial ajudant-los.

Un homenatge a qui va tenir el coratge de desprendre’s d’allò superflu, abandonar allò conegut i anar cap a l’esperança d’un món millor.
Tu també hauràs de triar.

Menció Especial del Jurat de MUECA 2022  – Festival Internacional de Teatre de Carrer de Puerto de la Cruz.

Concepte, creació col·lectiva i intèrprets: Cristina Aguirre, Maïka Eggericx, Sergi Estebanell, Claudio Levati, Andrea Lorenzetti, Judit Ortiz, Lluís Petit, Josep Roca, Edu Rodilla, Santi Rovira, Gary Shochat, Prisca Villa.
Intèrprets: Amaya Mínguez, Jordi Solé. Regidor: Laurent Driss.
Direcció artística: Cía. Kamchàtka / Adrian Schvarzstein.

Una producció de CARRER 88, S.L. acompanyada por Melando. Amb el recolzament de l’ICEC Institut Català de les Empreses Culturals. Residències i recolzament a la producció: Pronomade(s) en Haute Garonne, Centre National des Arts de a Rue, Encausse les thermes, França, Derrière le Hublot – pôle des arts de la rue Capdenac / Midi-Pyrénées, França, Scènes de Rue – Mulhouse, França, FiraTàrrega, Catalunya, Espanya. Agraïments : Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Cal Gras (Avinyó), Centre Cívic Can Felipa, Barcelona.
Amb el recolzament

Crèdits fotos: SylvieBoscPhoto – SoniaNieto – EvaFreixa – Andrea Barria – Blanca Martinez Ribes – Marion Goettelmann