Eines per improvisar i explicar històries a l’espai públic

A human experience in which you will discover your city and it’s inhabitants through the eyes of a recently arrived foreigner.

‘COS, ESPAI, INTERACCIÓ’ / un taller de teatre de carrer

El taller de teatre de carrer de la companyia Kamchàtka, es basa en el treball del llenguatge teatral i de l’ús de l’espai públic que la companyia ha anat perfilant i modelant al llarg de la seva trajectòria.

El taller està enfocat a la tècnica que utilitzem, lliure d’una dramatúrgia concreta o dels personatges de Kamchàtka. Això porta a aprofundir en una tècnica teatral com és la del teatre de carrer, el cos en moviment, l’espai, el llenguatge no verbal i la interacció i participació del públic”.

Es tracta d’un taller de teatre on el joc exigeix tenir els cinc sentits oberts a tot allò que ens envolta i ens acompanya. Tot i així, arribarem a l’objectiu final de transformar l’espai per crear una experiència artística única.

Creadors:  Cristina Aguirre, Maïka Eggericx, Sergi Estebanell, Claudio Levati, Andrea Lorenzetti, Judit Ortiz, Lluís Petit, Josep Roca, Edu Rodilla, Santi Rovira, Gary Shochat, Prisca Villa, Adrian Schvarzstein.

El taller serà dirigit per 2 membres de la companyia.

Una producció de CARRER88, SL acompanyada per HH Producties.

DESCARREGAR

NEWSLETTER

Get the latest news about the company and its upcoming tour dates worldwide

Bookings

Tel. +31 20 408 25 04

 

Production

Rita Stivala

Diffusion

Tel. +31 20 408 25 04
 

Production

Rita Stivala