Una caminada artística nocturna pel barri.

Una caminada artística nocturna pel barri.

CAMINART Col·laboració amb la comunitat associativa del Carmel

 

Format: Un taller intensiu amb residents locals i la creació i presentació d’un espectacle nocturn itinerant..
Comissionat per: Centre Civic El Carmel, Casal de Barri La Barraca, Espai Jove Boca Nord (Barcelona)
Dates: Taller 16 – 17 de Juny 2023 / Espectacle 08 de Juliol 2023
Lloc: Barcelona (ESPANYA)

 

Sinopsi

Caminart és un projecte artístic anual realitzat per diverses entitats del barri del Carmel de Barcelona que va culminar en una caminada artística nocturna pel barri amb la presència de més de 300 espectadors.

A l’edició del 2023 Kamchatka, treballant en col·laboració amb la comunitat associativa del Carmel i els seus habitants ha creat i dirigit una sèrie d’accions teatrals efímeres i en moviment que il·lustren la riquesa del seu passat i de les històries de la seva població, majoritàriament immigrant.

 

Descripció del projecte

Des del carmel, les vistes de la ciutat abasten les milers i milers de persones que han arribat al barri des de prop i des de lluny, en camins tan diversos, travessant mars i continents per començar una vida nova aquí.

Totes aquestes vides, passades i presents formen part del misteri i encant del barri, formen part dels carrers, racons i descampats que passarem en aquesta edició de Caminart, llocs que guarden fragments de vides, fragments de camins.

Aquest any la companyia de teatre de carrer Kamchàtka, en col·laboració amb veïns, artistes i grups del barri del carmel us proposa un Caminart que és un camí de camins, una trobada del passat i el present, revelant traces de vida dels que van arribar fa temps barrejats amb el que veiem avui; camins que reflecteixen la nostra memòria compartida i el nostre futur comú.

 

Coordinació del projecte
Santi Rovira, Maika Eggerix, Gary Shochat

Actors/Actrius 
Maika Eggerix, Santi Rovira, Emma Rovira, Carlota Rovira,Jan Estebanell

Foto
Sònia Nieto